Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen! Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen!

Företag
Privatperson

Vi hjälper dig att informera & visa vägen med

Skyltar

Vi på Inter Sign är mer än bara en skyltleverantör – vi är din partner i företagsprofilering. Med vår långa erfarenhet och expertis är vi dedikerade att erbjuda dig de bästa skylt- & reklamlösningarna, skräddarsydda efter dina behov. Från idé & design till tillverkning och montering, vi finns vid din sida genom hela processen! Så ta det lugnt och luta dig tillbaka – vi tar hand om din skyltning och reklam, så att du kan fokusera på ditt!

Var är Bosse?

Svaret finner du på hans Whiteboard-dörrskylt!

Hos oss hittar du allt du behöver till kontoret - allt inom skyltar i alla fall. Tydlig vägvisning till toaletter när det är bråttom, snygga piktogram som säger mer än tusen ord, ledig/upptagen-skyltar för när man behöver en stund för sig själv eller varför inte en riktigt snygg receptionsskylt som ger ditt företag det bästa tänkbara första intrycket. Är du på jakt efter den perfekta skylten som säger "ni hittar toaletten här" eller "Bosse är på lunch", har vi definitivt lösningar för dig!

Vårt utbud

Skyltar & Reklam

I vår webbshop hittar du ett urval av våra standardprodukter (och vi fyller hela tiden på med nya snygga skyltar). Många skyltar kan du beställa direkt från sajten – smidigare blir det inte. Samtidigt, ta gärna en extra titt i vår portfolio. Där finner du en uppsjö av bilder från våra tidigare jobb och kanske hittar du nya idéer för vilken typ av skylt just du letar efter?

Vill du ha något lite mer personligt? Inga problem alls. Hör av dig till oss om du vill ha en unik skylt som verkligen speglar ditt företag. Vi är här för att hjälpa till och se till att du får det du behöver.

informationstavlor

Här hittar du vårt utbud av skyltar och tavlor i större format med information för personal och besökare...

Hög kapacitet utan att kompromissa på kvalitet

Inget projekt Är för litet eller för stort

Vår fabrik i Göteborg har en hög kapacitet när det gäller tillverkning av skyltar. Oavsett om det handlar om enstaka skyltar eller större projekt, ser vi fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina skyltbehov på ett snabbt och pålitligt sätt!

Vårt löfte

Alltid nöjda kunder

Vårt främsta mål är att våra kunder alltid är nöjda. För att uppnå detta erbjuder vi högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar som både är funktionella och snygga. Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder. Därför erbjuder vi snabba leveranser och ger alltid vår bästa personliga service för att skapa en smidig och problemfri upplevelse.

Material av högsta kvalitet

Vi köper in råmaterial från Göteborg, Skandinavien och EU. Våra leverantörer är noga utvalda och håller samma höga kvalitet som oss.

Expertkompetens

Våra skyltmakare har producerat skyltar och reklam på Inter Sign i mer än 40 år - vi är helt enkelt proffs på det vi gör!

Snabba leveranser

Eftersom vi tillverkar din order i egen fabrik och oftast inte är beroende av leverantörers svarstider, kan vi erbjuda snabba leveranser!

Kunden alltid i fokus

Vi anser att personlig rådgivning, service och kundbemötande ska hålla lika god kvalitet som våra produkter!

Eventuella rabatter ser du i varukorgen
Rulla till toppen